Naslovna events 24 satna radarska kontrola

24 satna radarska kontrola

33
0

Planom aktivnosti organizacije TISPOL na području zemalja Europske unije u tjednu od 18. do 24. travnja 2016. godine, biti će vršen pojačani nadzor brzine kretanja vozila, pa će u tom vremenu, pojačano postupanje u nadzoru brzine kretanja vozila, biti vršeno i na području Virovitičko – podravske županije.

policija_radari_1

U navedenom tjednu u četvrtak, 21. travnja 2016. godine biti će proveden 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, a za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja, po prvi puta se pozivaju građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti nadzor brzine kretanja vozila uređajima za nadzor brzine kretanja vozila od strane policijskih službenika.

policija_radari_2

Građani mogu dostaviti svoje prijedloge do 15. travnja, na mail policijske uprave  viroviticko-podravska@policija.hr ili na tel. 741-222 u vremenu od 7 do 15 sati, a na iste kontakte zainteresirani da se osobno uključe u nadzor brzine kretanja vozila sa policijskim službenicima mogu izraziti zainteresiranost i ostaviti svoje kontakt brojeve telefona.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(33)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr