Naslovna events 24 sata trčanja

24 sata trčanja

61
0

Goran Draksler slatinski ultramaratonac i član udruge maratonaca VPŽ “Glasnici istine” trebao je 23. svibnja 2020. godine, u Slavonskom Brodu, sudjelovati na utrci na 24 sata. Draksler je 6. puta istrčao utrku od 100 km među kojima ima sudjelovanje i na prvenstvu Hrvatske te na svjetskom prvenstvu.

Situacija pandemije COVID-19 i Korona virusa koja je zadesila cijeli svijet, pa i Lijepu našu – onemogućila je vrijedne organizatore iz ultramaraton kluba Mazator iz Slavonskog Broda da u potpunosti organiziraju ovaj događaj ali ne i da ga provedu. Naime, jedini natjecatelj utrke na 24 sata na atletskoj stazi uz podršku tehničkog osoblja biti će ultramaratonac Marko Bičanić član Mazatora.

Goran Draksler koji je velik dio svojih priprema posvetio za ovu utrku kako bi dignuo ljestvicu svoje izdržljivosti odlučio je u subotu 23. svibnja 2020. godine u 08:00 sati na pomoćnom igralištu NK Slatine započeti svoju utrku na 24 sata.

Dakako da će Goranu biti velika podrška njegovi “Glasnici istine” kao i maratonke i maratonci iz ostalih klubova koji će skupa naizmjenično trčati uz Gorana kako bi mu pomogli u njegovom cilju -istrčati preko 165 km do nedjelje u 08:00 sati.

U Goranovim mislima biti će i njegov prijatelj Marko Bičanić te mu na ovaj način daje punu podršku sa željom za što boljim rezultatom. Svi koji želite pratiti Goranove kilometre kroz dan i noć u 24 sata moći ćete putem Facebooka.

Pavo Tutenov

(61)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr