Naslovna events 2. Put Šarana

2. Put Šarana

62
0

Vikend je magično mjesto i vrijeme gdje svi odgođeni poslovi i želje nakupljene tokom tjedna završe. Vikend je vrijeme koje si obećate za provod u prirodi, vožnji, trčanju, šetnji i opuštanju. Ali ista ta ideja o vikendu se brzo pretvori u izležavanje pred TV-om, peglanju, pisanju seminara ili u radni vikend. 🙁

Srećom, vi ste odlučili baš taj vikend biti aktivni i tražite biciklističku ili trkačku utrku na stazi koja oduzima dah, u predivnoj šumi koja okružuje devet jezera, ali vam je jednako važna dobra atmosfera i opuštena ekipa? Baš takav vikend isplanirao je Biciklistički klub BOR od 18. do 19. kolovoza 2018. godine, na svojem 2. Put Šarana Outdoor Weekendu koji pruža sve to, pa i više.

Na stazi Put Šarana koja je smještena u samoj blizini Virovitice u dva dana izmijenit će se biciklistička i trkačka utrka, koje nakon utrke prerastu u opušteno druženje pored jezera, uz dobru glazbu i klopu.

Za ljubitelje biciklizma u subotu je osigurana je XCO utrka, čija kilometraža ovisi o kategoriji koju odaberete. Jedan krug dug je 11 300 metara sa 300 mnv. Garantiramo prijateljski raspoloženu konkurenciju, visok puls i guštanje prilikom genijalnih spusteva.

Nedjelja je rezervirana za trkače za koje se staza preusmjerava u 3 kategorije koje su prihvatljive za sve uzraste i fizičku spremnost, jer možete birati između 3, 5 i 11 kilometara.

Oni koji se ne žele maknuti iz prirode tijekom ta dva dana, uz jezero mogu raširiti šator, a za one koji ipak žele dotaknuti beton, osigurat ćemo popust na hotel.

Ako sumnjate u naše namjere, pogledajte prošlogodišnje doživljaje ili upitajte nekoga tko je bio jednom i nakon toga se vraća svaki puta. 🙂

7. XC put šarana

U subotu 18. kolovoza 2018. godine održati će se rekreativna MTB utrka u disciplini Cross-country 7. XC Put Šarana. Utrka je prijavljena u kalendar HBS-a čime imaju pravo nastupa svi licencirani i nelicencirani natjecatelji.

Okupljanje natjecatelja i start je na 1. ribnjaku na lokaciji Virovitičkih ribnjaka (opis prilaza pročitajte ovdje), gdje se obavlja prijava natjecatelja i podjela startnih brojeva.

Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost. Preuzimanje startnih brojeva moguće je u nedjelju, 18.08.2018. od 11:00 h do pola sata prije starta utrke. Startne liste zaključuju se pola sata prije starta utrke. Start utrke je u 13:00 h za sve kategorije, s minutom razmaka između svake kategorije. Raspisu, pravilima i prijavi pristupite klikom na prijavi se!

2. Trail put šarana

U nedjelju 19. kolovoza 2018. godine održati će se trkačka utrka u disciplini TRAIL u organizaciji BK BOR i Atletskog kluba Virovitica.

Okupljanje natjecatelja i start je na 1. ribnjaku na lokaciji Virovitičkih ribnjaka (opis prilaza u nastavku), gdje se obavlja prijava natjecatelja i podjela startnih brojeva.

Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost. Preuzimanje startnih brojeva moguće je u nedjelju, 19.08.2017. od 08:30 h do pola sata prije starta pojedine utrke. Startne liste zaključuju se pola sata prije starta utrke. Start utrke je u 13:00 h za sve kategorije, s minutom razmaka između svake kategorije. Raspisu, pravilima i prijavi pristupite klikom na prijavi se!

Više informacija potražite na:

 

(62)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr