Naslovna events 1. MTB Papuk Adventure Race

1. MTB Papuk Adventure Race

103
0

30. travnja (subota) 2016. godine, Park prirode Papuk i Biciklistički klub “Lood” iz Orahovice organiziraju 1. MTB Papuk Adventure Race utrku.

1_MTB_Papuk_Adventure_Race

Utrka MTB Papuk Adventure Race zamišljena je kao orijentacijska utrka koja će se voziti na području PP Papuk. Start i cilj utrke je u centru grada Orahovice, a točke koje bi natjecatelji trebali obići nalaze se na atraktivnim turističkim lokacijama Parka prirode Papuk kao što su: Jezero, Ružica grad, vrh Kapavac, manastir sv. Nikole, Češljakovački vis, vrh Papuk, Jankovac i mnoge druge zanimljive točke.

Voziti će se tri kategorije, odnosno duljine staze kako bi se omogućilo sudjelovanje što široj grupi natjecatelja od rekreativaca do profesionalaca. Staze bi u idealnoj putanji iznosile približno 30, 70 i 110 kilometara.

Start utrke predviđen je u:

  • 09:00 sati – najduža staza – Put Papuka,
  • 11:00 sati – srednja staza – Put Jankovca
  • 13:00 sati – najkraća ataza – Put Ružice

Cilj utrke je kao i start, ispred hotela Ružica u Orahovici, a nakon završetka utrke i povratka u Orahovicu održati će se večera za sve sudionike i dodjela nagrada za najuspješnije.

JU Park prirode Papuk

(103)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr