Naslovna Novo E, ko ti je ta dražica?

E, ko ti je ta dražica?

246
1

Kafić iznad plaže u Krku. Sjedi nas desetak mužjaka i blebeće o svemu po malo. Žene već znaju da se muškarci kad su zajedno uglavnom – prave važni. I dosta lažu. U jednom trenutku, usred rasprave o nogometu, podignem pogled i preko vrhova borova ugledam natpis hotela. I to hotela koji nije mogao imati bolje i pamtljivije ime. Zove se ‘Dražica’. Da, dobro ste pročitali. OK, muškarci koji se nisu nasmijali neka malo otvore anatomski atlas, jer su, barem većina, trebali odavno znati gdje to i kakav tretman voli. U trenutku odlučim društvu za stolom nametnuti temu. E pa, ajmo malo o dražici. Kako ju tretirati i zašto?

Ima mužjaka koji tog komadića mesa uopće nisu svjesni. A neki od njih, kao veliki Božo, sjede sa mnom za stolom iznad plaže u Krku. Udara, lupa, nabija, trese, stenje, puše, dok ne završi. Onda se fino okrene na leđa, eventualno , kao da ocjenjujem nogometnu ekipu nakon utakmice, ispljune: ‘E, ovo je bilo jebeno, majke mi’.

I onda utone u samozadovoljni hrk, potegne brate mili, otplovi onako ljigav u nižu dimenziju, pa umoran je, ima na to pravo. Ona ostane ležati dok iz nje polako curi par milijuna njegovih srećica. Gleda žena u strop u potpunom bezumlju. K’o krpa, koja je bila lijepa samo kad su ju donijeli iz dućana. Već godinama briše suđe, a nitko ju ne pere, pa su po njoj ostaci gulaša koje si odavno izpodrigivao u atmosferu. I onda takva, nekad divna i sretna, danas nositeljica pokojnog gulaša, razmišlja. U suzama. Prije nego utone u san, pomisli još jedanput na svoju veliku ljubav s fakulteta. On je znao gdje je što, ooo da, taj je znao. Družio bi se s dražicom po sat vremena, igrao se, mijesio ju među prstima, ljubio, ljubakao, sav se oko nje polomio. A ovaj uspavani morž pokraj mene, nikada nije niti pokušao sa mnom razgovarati o seksu, nikada nije pitao što volim ili što me pali. Nikada. U dvadeset godina braka. Ali me znao tjerati da mu sve radim, pa tražiti da se snimam na WCu, pa moliti da ga ližem iza, pa cijeli odvratni i dlakavi polukrug do mlohavog organa za razmnožavanje.

Znala je da s takvim mislima ne može zaspati, nego se eventualno ispovraćati. Zato ustane, na prstima ode u kupaonu, opere se na skupom bideu koji je morž kupio, onda se još istušira, kao da vlastitu sudbinu želi sprati sa sebe. Namaže se kremom, ode pokriti djecu i vrati se kraj morža. Spava. Umoran je. Bio je cijeli dan s dečkima na krčkoj plaži. Tko zna o čemu oni tamo pričaju?

‘Dražica kažeš, a šta ti je jbt to, majke ti?’

‘Ma pusti ti njega, vidiš da je mekan, pa brine o ženama. De rec’ ti men’ za Modrića, jel se on dobro odmorio nakon finala Lige prvaka, kako će naši proć’ u nedjelju?’

‘Ali, dečki, dražica je jako važna, probajte razgovarat sa ženama’, ne odustajem.

‘E, jbt jesi dosadan brate mili. Ajd’ dobro, ajmo o toj tvojoj, kako si reko? Dražici. Prvo i prvo, ko ti je to?

Toni Volarić

(246)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: