Naslovna Grad Dječji vrtić Zeko u trećem adventskom tjednu

Dječji vrtić Zeko u trećem adventskom tjednu

69
0

Dječji vrtić Zeko u trećem adventskom tjednu obasjala je treća upaljena svijeća na vrtićkim adventskim vijencima. U holu vrtića, odmah uz okićeni bor postavljen je poštanski sandučić za Djeda Božićnjaka pred kojim je tijekom ovog tjedna bila gužva, jer su djeca požurila poslati pisma sa svojim željama.

Djeca su sa svojim odgojiteljicama posadila i pšenicu te su je brižno zalijevali i promatrali proces njenog rasta i razvoja. Roditelji i odgojiteljice jasličkih skupina Oblačići i Pčelice pod vodstvom kuharice Brigite Tutenov i zdravstvene voditeljice Ljiljane Job okušali su se u izradi slastica na radionicama “Zdravi blagdanski zalogaji”.

Božićna priredba održana je 15. prosinca 2022. godine, u 17:00 sati, u POU pred prepunim gledalištem. Scenu, u blagdansko-zimskoj tematici, pomogli su izraditi roditelji na božićnim radionicama, a jedan je otac i hrabro preuzeo na sebe težak posao Djeda Božićnjaka, i tako su svi zečići, i mali, i veliki – uspješno spasili Božić.

vrtic-zeko.hr

(69)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr