Naslovna Novo Dance Hard by DJ Kneža u Vintage Industrialu

Dance Hard by DJ Kneža u Vintage Industrialu

61
0

Jedini Dance Hard ovog proljeća DJ KNEŽA Vintage Industrial

Zagrebački kralj tuluma DJ Kneža zadužio je petak 22. travnja u Vintage Industrialu za rasplesani party baziran na dance glazbi 90-ih i nultih – vrijeme je za Dance Hard.

Marko Knežević, poznatiji kao DJ Kneža, pokrenuo je davne 2009. u Zagrebu projekt Dance Hard posvećen eurodance, pop, cro dance trash i techno glazbi devedesetih godina uz povremene izlete u razdoblje ranih nultih godina 21. stoljeća.

U preko 10 godina postojanja, zaraza zvana Dance Hard djelovala je u nekolicini zagrebačkih klubova, a posljednju godinu dana uspješno stoluje u Vintage Industrialu. Gostujućim nastupima pokorio je Osijek, Požegu, Novu Gradišku, Koprivnicu, Varaždin, Čakovec, Novi Marof, Zabok, Veliku Goricu, Karlovac, Ogulin, Rijeku, Split, Dubrovnik i mnoge druge gradove diljem zemlje. Na Ferragosto JAMU Kneža unazad nekoliko godina dobiva i vlastitu pozornicu, a upravo na posljednjem festivalskom izdanju doživio je vrhunac karijere nastupajući s dance kraljicama Mineom, I Bee i Ellom čiji se hitovi redovito mogu čuti u njegovim setovima.

Bomfunk MC’s, Ivana Brkić, Eiffel 65, MC Hammer, E.T., Colonia, The Prodigy, Michael Jackson, Backstreet Boys, Spice Girls, Senna M, Kasandra, Scooter, Culture Beat, Haddaway, Snap!, Technotronic, 2 Unlimited, La Bouche, Velina, Madonna, Britney Spears, Dino Dvornik, Tajči, Gigi D’Agostino, DJ BOBO, Eminem, Pink, Lady Gaga, French Affair, Vengaboys, LMFAO, Rednex, Los Del Rio, pa čak i tema Pokemona često su na njegovim set listama, gdje party atmosferu podiže vlastitim specijalnim lightom i neizostavnom dim mašinom.

Na istoj valnoj duljini s publikom, uvijek u misiji da se i sam zabavi, DJ Kneža je Dance Hard programom uspio okupiti pojedince oprečnih supkultura te kreirati prostor gdje i najukočeniji otpuštaju kočnice. Bez osude što je kvalitetno, a što nije, Dance Hard nudi prepuštanje i povezivanje u istinsko katarzično iskustvo. Knežin osjećaj za puls publike i party donio mu je titulu kralja tuluma čiji su nastupi nezamjenjivi i neusporedivi s ičim na domaćoj klupskoj sceni. Jedino proljetno izdanje Dance Harda svakako je party koji se ne bi smio propustiti!

Ulaznice se nalaze u prodaji putem Entrio sustava po cijeni od 30 kuna, a ako ih ostane, bit će ih moguće kupiti na dan eventa na ulazu u Vintage.

FB event: facebook.com/events/802210084524109/

Organizator je Dostava Zvuka.

 

(61)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr