Naslovna Grad Božićni program DV Suncokret uveličali Moto Mrazovi

Božićni program DV Suncokret uveličali Moto Mrazovi

42
0

Tradicionalni Božićni program Dječjeg vrtića Suncokret upriličen je po prvi puta u dvorani Hrvatskog doma u Slatini, koja je bila prepuna roditelja i ostalih gostiju. Podršku djeci i zaposlenicima vrtića svojim su dolaskom pružili i gradonačelnik Slatine Ilija Nikolić, te načelnik Općine Nova Bukovica Tomislav Bračun.

“Veliko hvala Gradu Slatini i Glazbenoj školi Milka Kelemena koji su nam ustupili ovaj prekrasan prostor za našu Božićnu priredbu. Svi naši gosti uživali su u božićnim pjesmama, stihovima, plesovima i igrokazima, a naš trud je nagrađen velikim pljeskom. Nakon programa razveselili su nas Moto Mrazovi kojih je ove godine bilo čak 24, i čiji je spektakularan dolazak na motorima oduševio i djecu i roditelje. Hvala članovima Moto kluba Speed, Moto kluba Respect i nekolicini “free bikera” koji su nam svojim dolaskom uljepšali ove blagdane” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(42)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr