Naslovna Grad Božićna donacija Mesoprerade udruzi Vretenac

Božićna donacija Mesoprerade udruzi Vretenac

74
0

Slatinska tvrtka za proizvodnju i prodaju mesa Mesoprerada donirala je 7.500 kuna Udruzi Vretenac koja putem raznih programa i aktivnosti okuplja djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju te sustavno pridonosi afirmaciji marginaliziranih osoba u život zajednice.

Slavko Mađarić, predsjednik uprave slatinske Mesoprerade d.o.o. naglasio je: „Udrugu Vretenac pratimo od samih početaka, rade sjajne stvari za mnoge naše sugrađane i iznimno sam sretan što u nama vide partnera i prijatelja.“

S ciljem bolje integracije osoba s poteškoćama u život lokalne zajednice udruga Vretenac provodi brojne projekte poput „Nauči me i uspjet ću“ te „Nijedan početak nije lak pripremam se da budem đak“, a donacija tvrtke Mesoprerada doprinijet će lakšoj realizaciji programa i aktivnosti.

Mesoprerada ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje, prerade i prodaje mesa po najvišim standardima pri čemu čuvaju slavonsku tradiciju i kvalitetu.

Mesoprerada d.o.o. tvrtka je s bogatim iskustvom u proizvodnji i preradi mesa, s tradicijom koja seže u početak 20. stoljeća. Danas je Mesoprerada suvremena tvrtka s 50 zaposlenih, čija se proizvodnja temelji na svježem svinjskom i junećem mesu te asortimanu visokokvalitetnih suhomesnatih i polutrajnih proizvoda. Kapacitet klaonice je 50.000 svinja i 3.000 junadi, te proizvodnja 500 tona prerađevina na godišnjoj razini.

Hrvoje Periša

 

(74)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr