Naslovna Grad Bogat program za Dječji tjedan u DV Suncokret i PO Mikleuš

Bogat program za Dječji tjedan u DV Suncokret i PO Mikleuš

32
0

Svake godine prvoga tjedna u mjesecu listopadu obilježava se Dječji tjedan. U Dječjem vrtiću Suncokret i Područnom odjelu Mikleuš program ovogodišnjeg Dječjeg tjedna bio je posebno bogat.

„Brojnim zabavnim i zanimljivim aktivnostima i ove smo godine uljepšali djeci boravak u vrtiću. Posjetili smo Općinu Mikleuš gdje smo se susreli s načelnikom Robertom Grabarom,, predsjednica Udruge AUM Svjetlana Dupan održala nam je radionicu „Igrajmo se zvukom“, imali smo priliku upoznati „Ironmana“ Zlatka Šantića, ugostili smo Društvo Naša djeca Mikleuš i Dječje forume „Osmijeh“ i „Mladost“ Društva Naša djeca Slatina. S roditeljima smo održali radionicu na kojoj smo izrađivali voćne napitke, vrtić smo pretvorili u salon uljepšavanja, posjetili su nas učenici Glazbene škole Milka Kelemena koji su nam priredili pravi mali koncert, za naše prijatelje napravili smo Knjigu lijepih želja, osladili smo se muffinima, svojim crtežima s kredama uljepšali smo gradski park u Slatini i prostor ispred Općine Mikleuš, a u vrtiću smo upriličili i pravi Disco party. Najsrdačnije se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u obilježavanju Dječjeg tjedna i time beskrajno usrećili i razveselili sve polaznike našeg vrtića“– rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret, Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje….

(32)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr