Naslovna Novo Župan Igor Andrović prvi predao potpise

Župan Igor Andrović prvi predao potpise

68
0

U dva dana prikupio šest puta više od potrebnog broja potpisa

Od potrebnih 1.200 potpisa, kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana Virovitičko-podravske županije u novom mandatu, Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, Županijskom izbornom povjerenstvu predali su čak šest puta više potpisa. Njih 7.200, prikupljeno je u samo dva dana.

Vjerujem da ovaj broj potpisa podrške, koje smo prikupili u samo dva dana, sigurno ponovno pokazuje snagu koalicije HDZ – HSLS. Ovih 7.200 potpisa znak je da smo opravdali povjerenje ljudi koje smo dobili 2017. godine na izborima za Virovitičko-podravsku županiju. Na kraju krajeva, to govore i svi projekti koje smo odradili, ne riječima već djelima. Svjesni smo svih postignuća koji su iza nas, svih izazova koji su ispred nas i čvrsto i hrabro ulazimo u ovu političku utrku i uvjeren sam u pobjedu – rekao je Andrović i zahvalio svim građanima koji su mu dali podršku, kao i volonterima koji su prikupljali potpise.

Istaknuo je kako će uskoro predstaviti izborni program.

– Ponudit ćemo projekte koji nas čekaju u idućem četverogodišnjem mandatu. Riječ je o projektima koji su u visokoj fazi pripremljenosti, a ne neka lista želja. Tiču se gospodarstva i poljoprivrede, zdravstva i obrazovanja. Tu je izgradnja novih škola, sušionice za povrće, centra za pametnu poljoprivredu, nove zgrade Zavoda za hitnu medicinu i drugi projekti koje ćemo uskoro predstaviti – rekao je Andrović dodavši da će nastaviti biti hrvatski lideri po povlačenju sredstava iz Europske unije.

O velikom broju prikupljenih potpisa u samo dva dana, govorio je i predsjednik ŽO HDZ-a Josip Đakić.

– Ovakav broj potpisa koji je prikupljen u dva dana za župana Igora Androvića i zamjenika župana Marija Klementa, pokazuje odlučnost, zajedništvo, slogu i povjerenje. Time jasno pokazujemo snagu Hrvatske demokratske zajednice. Očekujemo da će i svi naši načelnici i gradonačelnici također biti prvi koji će predati kandidature s prikupljenim potpisima i tako jasno pokazati koliko su vrijedni i marljivi i u tom dijelu političke aktivnosti i borbe. Očekujemo fer i korektnu borbu na političkom polju, bez uvreda, ali ako nas netko bezrazložno proziva i vrijeđa, uvijek smo spremni odgovoriti. No više bi voljeli ukrstiti koplja s projektima i stvarnošću, nego s glupostima. Gluposti je previše, narod očekuje boljitak i napredak. Stoga, u zajedništvu s Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom na županijskom nivou podržavamo ekipu župana i dožupana. Županijska lista je sastavljena, mi smo ju javno obznanili i svaki njen kandidat iza sebe ima dosadašnji rad i prepoznatljivost. Svi smo i dalje ekipa koja će vrijedno i marljivo raditi i stvarati. Očekujemo pobjedu na cijeloj županiji, u svim općinama i gradovima – istaknuo je Đakić.

Predaji potpisa nazočio je i predsjednik ŽO HSLS-a Miroslav Venus koji je istaknuo zadovoljstvo nastavkom suradnje s HDZ-om.

– Nismo dvojili ni trenutka kao stranka da podržimo dosadašnjeg, a siguran sam i budućeg župana Igora Androvića i njegovog zamjenika Marija Klementa, koji je ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite naše županije. Odgovorno tvrdim, ne samo kao predsjednik ŽO HSLS-a, već i kao epidemiolog i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo „Sv. Rok“ VPŽ, uz sve ono dobro što je ova ekipa napravila u protekle četiri godine, provodeći i ostvarujući mnogobrojne projekte diljem županije, ne možemo i ne trebamo pobjeći od onog dobrog što je napravljeno u posljednjih malo više od godinu dana u sprječavanju epidemije korona virusa. Iako borba protiv epidemije korona virusa i dalje traje, mogu zadovoljno i odgovorno reći da su oni stručni prijedlozi, koje sam osobno iznosio, uvijek nailazili na razumijevanje i plodno tlo kako kod načelnika Stožera Marija Klementa, tako i župana Igora Androvića. Nije to jedini razlog za podršku, ali iz moje perspektive, jedan od vrlo bitnih razloga, uz sve ono što je dobro napravljeno, da smo odlučili i dalje biti jedna pobjednička koalicija – naglasio je Venus. (hdz-vpz.com)

 

(68)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr