Naslovna Kultura Završen je natječaj “LJUBAV i njeni citati”!

Završen je natječaj “LJUBAV i njeni citati”!

112
0

Nagradni natječaj Gradske knjižnice i čitaonice Slatina “LJUBAV i njeni citati” uspješno je priveden kraju. Sveukupno su 22 autora poslala svoja poetska i prozna djela kojih je bilo čak 58. Odaziv u kategoriji “Odrasli” je bio znatno brojniji u usporedbi s kategorijom “Djeca”.

Stručnu komisiju tvorili su Damir Balković, dipl.knjižničar, Martina Hamaček, Vanesa Kovačević i Tanja Veger, djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina. Komisija je gotovo jednoglasno u kategoriji “Odrasli” proglasila pobjedničkom pjesmu Dražena Čižeka “Prije svitanja”, dok je pjesmi Snježane Dupan Lovrić “Tri akorda” dodijelila drugo mjesto.

U kategoriji “Djeca” pjesma “Ona i ja” Marte Mikolić (8. razred) osvojila je prvo mjesto, a literarno-poetski uradak “Dok plivam u ljubavi” Tare Djokić (5. razred) osvojio je drugo mjesto. Svaki sudionik natječaja nagrađen je besplatnim jednogodišnjim učlanjenjem u Gradsku knjižnicu ili besplatnim jednogodišnjim produženjem postojećeg članstva. Prigodne nagrade dodijeljene su ovaj tjedan poštujući epidemiološke mjere i upute, svakome od nagrađenih u zasebnim terminima u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice Slatina gdje su do kraja mjeseca izložene javnosti sve pjesme natječaja.

Korisnici Gradske knjižnice, partneri i suradnici, kao i ostali sugrađani, imali su vrlo pozitivne komentare na ovu inicijativu i pokazali veliku podršku kako slanjem svojih pjesama tako i prenošenjem vijesti te, naravno, čitanjem objavljivanih pjesama. Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se i ovim putem duboko zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pridonijeli izvedbi nagradnog natječaja “LJUBAV i njeni citati”

Više fotografija pogledajte ovdje…

Martina Hamaček

(112)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr