Naslovna Novo Vretenci sudjelovali sportskim susretima u Krapini

Vretenci sudjelovali sportskim susretima u Krapini

46
0

Vretenci sudjelovali na 11. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Krapini

U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba intelektualnim teškoćama Krapina, 14. svibnja 2022. u Krapini (Đurmanec) održani su 11. Sportski susreti udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Kao i prethodnih godina, igre su organizirane tako da svaka igra ujedno predstavlja i jedno radno mjesto na kojem se istovremeno nalaze 4 ekipe.
Igre u kojima su natjecatelji sudjelovali su; „Nošenje lopte u žlici“, „Karike na marike“, „Bacanje loptice u koš“, „Potezanje konopa“ i „Štafeta s kvačicama“.
Ispred Udruge Vretenac, Slatina na natjecanju su prisustvovali članovi: Matej Teglović, Senka Jung i Goran Grahovac u pratnji predsjednice Udruge Patricije Karaman i volontera Patrika Karamana.

U sklopu samog natjecanja sudjelovalo je 20tak udruga sa područja cijele Republike Hrvatske, no to nije spriječilo naše Vretence u osvajanju 1. mjesta i pehara u igri „Karike na marike“.

Sreća, ponos i veselje samo su neki od osjećaja koji su se isprepletali ovaj vikend, ali druženje sa našim prijateljima iz drugih udruga te podrška koju smo jedni drugima pružili na terenu je nešto što je teško opisati riječima i razlog zbog kojeg smo se kući vratili puna srca.

Slike govore puno više, te se nadamo da će Vam prenijeti barem djelić atmosfere.

Uživajte sa nama i hvala Vam svima na podršci!

(46)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr