Naslovna Novo VPŽ prijavila 4 kandidata za nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

VPŽ prijavila 4 kandidata za nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

80
0

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” provela je ovih dana evaluaciju projekata, koje je za nagradu prijavila Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a da se ruralni turizam razvija u dobrom smjeru pokazuje i velika kvaliteta prijavljenih projekata. Dodjela nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske održat će se od 27. do 30. travnja u cavtatskom hotelu Croatia, u sklopu 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu.

Priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju turistička seljačka gospodarstva, tradicijska domaćinstva, tradicijske gastronomije, vinski i craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom  prostoru, ruralno turistički projekti, kao i oni koji se bave zaštićenim i marketinškim oznakama. Ova akcija jedinstveno je ocjenjivanje najboljih programa, projekata ili aktivnosti kako bi se očuvala hrvatska izvornost, omogućio nastanak ruralnog turističkog proizvoda i usluga uz promociju i razvoj ruralnih krajeva. Veliki interes za ovo tradicionalno natjecanje, koje se održava već devetu godinu, pokazuje i broj od 138 prijavljenih projekata iz cijele Hrvatske.

U Virovitičko-podravskoj županiji kandidirani su:

  • Podrum Vineda d.o.o.
  • Pitomačka pivovara d.o.o.
  • JU za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom
  • TZ Virovitičko-podravske županije s manifestacijom: Slavonija
  • Podravina Wine not?

Svima želimo puno sreće u natjecanju za Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award.

Više informacija na:

Pokos Mia
Foto: Matija Turkalj

(80)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr