Naslovna Novo VPŽ poziva građane da doniraju hranu i higijenske potrepštine

VPŽ poziva građane da doniraju hranu i higijenske potrepštine

51
0

Virovitičko-podravska županija se aktivno uključila u akciju pomoći stanovnicima Ukrajine, posebno Hmeljnycke oblasne državne administracije, oblasti s kojom Virovitičko-podravska županija od 2012. godine ima potpisan Sporazum o suradnji.

Mole se građani Virovitičko-podravske županije da doniraju hranu i higijenske potrepštine, te ih dostave u gradska društva Crvenog križa u Virovitici, Slatini i Orahovici, svakodnevno od 8 do 14,30 sati, a ona će se potom, kada se prikupe, prevesti u Ukrajinu. – pozivaju iz Županije.

Inače, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Ukrajine u RH, Vasylj Kyrylyč, županu Igoru Androviću i Virovitičko-podravskoj županiji izrazio je zahvalnost za potporu Ukrajincima, posebno onima koji su uslijed ratnih aktivnosti bili prisiljeni napustiti svoje domove, te se trenutno nalaze na području Virovitičko-podravske županije. (vpz.hr)

Ilustracija: European Commission

(51)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr