Naslovna Novo Veljača u Astro Gardenu donosi pravu čaroliju za sve generacije!

Veljača u Astro Gardenu donosi pravu čaroliju za sve generacije!

14
0

Već dugi niz godina, Astro Garden je omiljeno odredište za djecu koja ondje dolaze stvarati nezaboravne uspomene. No, ono što možda niste znali jest da i roditelji mogu uživati u svojoj dozi opuštanja dok se djeca zabavljaju u igraonici. U našoj gastro zoni čeka ih bogat izbor hrane i pića te mirno i bezbrižno vrijeme. Ovog mjeseca, pripremili smo poseban program za Maskenbal, koji će se održati 11. veljače 2024. (nedjelja), s početkom u 10:00 sati, ulica Martina Divalta 4, Osijek

Djeca će imati priliku zabaviti se uz naše animatorice, koje će s njima provesti vrijeme igrajući razne zabavne igre, plesati, crtati i bojiti. Svaka igra je povezana s idućom, a na kraju mališani dolaze do velikog cilja. Ove godine, pripremili smo igre “Koja je tvoja boja?”, “Maskirani vlakić” i “Krafnelov toranj”, a ono što je najzanimljivije je činjenica da se jedna igra nadovezuje na drugu, a na kraju sve skupa daju jednu cjelinu koja će oduševiti djecu. Vjerujemo da će se djeca uživati igrajući ih i družeći se s nama.

Uz sve to, u cijenu od 15 eura uključeni su piće, hrana te face painting. Ulaznice za Maskenbal možete kupiti svakoga dana na blagajni igraonice. Napominjemo da je broj ulaznica ograničen pa zato što prije kupite svoju.

Osim za mališane, ove godine pripremili smo nešto i za one veće. Ponuda za Valentinovo razveselit će sve roditelje. Svi koji odluče doći na večeru kod nas ne moraju brinuti gdje će ostaviti djecu, jer smo im omogućili besplatno čuvanje u igraonici tog dana. Dakle, svi oni roditelji koji se već dugo nisu mogli opustiti na spoju ili im nedostaje vremena samo za sebe, sada imaju priliku uživati u trenucima namijenjenim samo njima jer su djeca na sigurnom – u igraonici s našim animatoricama.

Ukoliko želite rezervirati svoj stol na vrijeme, javite se na e-mail info@astrogarden.fun ili na broj telefona 031 219 000.

I za kraj, pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram jer ćete ovaj tjedan moći osvojiti ulaznice za Maskenbal ili večeru za dvoje povodom Valentinova!

(14)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr