Naslovna Grad Veliko englesko srce

Veliko englesko srce

124
0

Dragi prijatelji iz engleske udruge LIVING LIFE iz grada Eastbourne-a od 1998. u Slatinu donose pakete radosti za školsku djecu slatinskog kraja za Božić. Kao i prijašnjih godina za Uskrs su donijeli i čokoladna jaja, ali i školski pribor koji je podijeljen djeci od 1. do 4. razreda. Tom prigodom u dvorištu Crvenog križa održan je na Veliku srijedu i već tradicionalni mali ZOO kojeg su posjetila veća djeca iz vrtićkih skupna DV ZEKO i SUNCOKRET sa svojim tetama. Radost djece koja su mogla pomilovati male janjce, kozliće i kuniće bila je neizmjerna. Također su darovane i izbjeglice iz Ukrajine smještene na Višnjici, čemu se svojim darovima priključila i Dejana Hauzler iz Slatine.

Engleski prijatelji Lyn, Mick i njihov sin Finnely osim ovih uskršnjih poklona donijeli su i veću svotu novaca od engleskih donatora za kupnju kuće obitelji Horvat, a 10-tak djece i majki iz Ukrajine počastili su kupanjem u Bizovačkim toplicama.

Veliko englesko srce naših prijatelja i donatora, ali i ostalih dobrohotnih ljudi iz Engleske još jednom položilo je ispit ljubavi i dobrote. Velika hvala. Ljudska plemenitost samo je blijedi odraz Božje ljubavi koji nam i ovim Uskrsom naviješta i preporuča jedan bolji i savršeniji život kojeg nećemo dostići uz sve nepravde, pohlepe i ratove zemaljskih vlastodržaca, koje također ratuju i u srcu svakog čovjeka.

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim ljudima dobre volje.

Vladimir Jelenčić

* * *

Ako trebate: webshop, web hosting, Cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem, jer Internet je naše igralište –  midnel.hr

(124)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr