Naslovna Grad Veliki “off grid” logor u Slatinskom Drenovcu

Veliki “off grid” logor u Slatinskom Drenovcu

169
0

Evo, još jedna avantura Lisica je završila pa da vam pošaljemo slika i tekst za objavu, ako želite objaviti.
Tekst za medije:

U prekrasnom malom mjestu Slatinski Drenovac, na ulazu u Park prirode Papuk, od 09. do 15.08.2021.g. smjestio se logor Odreda izviđača Lisice. Sedam dana su obitavale tamo, “off grid”, uz potok i šumu, uživajući u starim i novim izazovima. Od natjecanja u vezanju cipela, do turnira u gađanju lukom i strijelom, natjecanja u paljenju vatre, polaganja vještina i šetanja po okolnim brdima (Klak, Jankovac), male Lisice su svašta učile i svašta naučile. Kupanje u potoku je svakodnevna pojava kao i držanje straže usred noći da ne bi kakav nepozvani gost navratio. Noćno postrojavanje nije ugodno ali je obavezna vježba za spremnost odreda u slučaju opasnosti. Bilo je veselo i lijepo, a vesela družina nije željela doma kad je bilo vrijeme.

“Želimo čestitati pojedincima na fenomenalnim uspjesima, posebice Loreni Bujdo, koja je prva članica odreda koja je uspješno položila prestižnu vještinu za izviđačkog kurira, kao i posebnu nagradu za dugogodišnju ustrajnost i rad u odredu kao mlada Lisica sa najdužim stažem, uz najuredniji šator i prvo mjesto u streličarstvu. Tu je i njezin brat Ivan Bujdo, kao drugi koji je položio spomenutu vještinu i bio ukupno najkorisniji član na ovom logoru. Puno je vrijednih Lisica, ovaj puta izdvajamo njih.” – rekao je predsjednik i voditelj odreda Denis Cukor.

Lisice se žele zahvaliti obitelji Šantak, Hrvatskim šumama i najdražoj im članici HGSS-a Mariki Marić i njezinoj obitelji na pomoći oko organizacije ovog logorovanja. Za veliku galeriju i druge galerije njihovih pustolovina pozivaju sve da posjete njihov facebook profil “Odred izviđača Lisice”.

(169)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr