Naslovna Grad Važno priopćenje Crvenog križa Slatina

Važno priopćenje Crvenog križa Slatina

72
0

Na području grada Slatine i općina: Voćin, Mikleuš, Nova Bukovica, Sopje i Čađavica hodaju žene i obmanjuju stare osobe, lažno se predstavljaju kao djelatnice Crvenog križa Slatina. Nude im tople obroke i druge usluge “pomoći u kući” a sve u ime Crvenog križa,  kako bi ih namamili, da postanu njihovi korisnici u nadolazećem projektu “ZAŽELI”. Ovim priopćenjem se Crveni križ ograđuje od pokvarene prakse i molimo stare i nemoćne ljude da budu na oprezu, jer to što one obećavaju NE mogu ispuniti, posebice ne dostavu toplih obroka. Pogledajte dobro letke koje vam ostavljaju, na njima valjda piše koga predstavljaju!? Na našim pristupnicama nalazi se znak Crvenog križa i ne nudimo nikakve ugovore.

Djelatnice Crvenog križa koje su obilazile naše bivše korisnike na prsima značku Crvenog križa. Crveni križ Slatina u predstojećem projektu “ZAŽELI” ne pokriva općine Čađavica i Sopje, jer su organizaciju projekta preuzele spomenute Općine.

Ravnatelj CK
Vladimir Jelenčić
Foto ilustracija: mealsonwheels-ottawa.org

(72)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr