Naslovna Grad Uskrs u Dječjem vrtiću “Zeko”

Uskrs u Dječjem vrtiću “Zeko”

157
0

U dječjem vrtiću “Zeko” ovih dana bilo je vrlo užurbano i napeto. Zečići su dobili pisma u kojem su se nalazile upute što sve moraju naučiti i napraviti kako bi ih posjetio uskršnji zec. Zečiči su te upute shvatili vrlo ozbiljno i vrtić Zeko zablistao je u najljepšem proljetnom ruhu sa puno pjesme, igre i slatkog isčekivanja.

Tako su protekla dva tjedna zečići učili pjesme i stihove o Uskrsu, svi zajedno zaplesali su zekin ples, bojali su jaja prirodnim načinama, ali su i eksperimentirali svojom kreativnošću i bojama, obilježili su Cvjetnicu umivanjem u laticama cvijeća, izradili prigodne čestitke i darove za svoje obitelji, u goste im je došlo pile s kojom su se igrali, a saznali su kako od običnog jajeta napraviti gumeno.

Vrhunac ove predivne priče bio je danas kad su djeca svih jasličkih i vrtićkih skupina imala potragu za bombonima na dvorištu vrtića.

To nije bio lak zadatak, bar ne za starije skupine, koje su uz potragu imale i izazov skakanja u vreći i nošenja jajeta u žlici.

Svi su se zečići odlično zabavili, a dok su oni bili u potrazi, uskršnji zec im je svima ostavio poklončiće u njihovim sobama.

U našu uskršnju priču uključili smo i naše drage roditelje koji su se na naš poziv uključili u uređenje dvorišta vrtića i ukrasili drveće i grmlje oko vrtića predivnim pisanicama koje su obojili sa svojom djecom kod kuće. Zahvaljujemo im se na trudu, kreativnosti i što se uvijek rado odazivaju našim projektima.

Vrtić Zeko je i ove godine, uz velik trud i puno ljubavi svih djelatnika našeg vrtića i roditelja učinio da djeca vrtića Zeko budu sretna, zadovoljna, ispunjena osjećajem zajedništva, uspješnosti i ljubavi, i da iako nose kući slatke paketiće, znaju da su najvrjedniji oni darovi koje nosimo u svom srcu.

S ovom mišlju želimo Vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs“ – poručuju iz Dječjeg vrtića Zeko.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Izvor: vrtic-zeko.hr

(157)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr