Naslovna Grad Udruga Vretenac obilježila Dane otvorenih vrata 2022.

Udruga Vretenac obilježila Dane otvorenih vrata 2022.

90
0

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Ove godine, Dani otvorenih vrata udruga održali su se od 02. do 04. lipnja 2022.

Tom prilikom, Udruga Vretenac, Slatina održala je razne aktivnosti, među kojima su se svi zainteresirani mogli doći upoznati se s aktivnostima i uslugama koje Udruga Vretenac pruža.

Također, održana je kreativna radionica s članovima udruge na kojoj su izrađivani različiti predmeti koji će se izložiti na već dobro poznatim „VRETENAC štandovima“, a održana je i radionica s korisnicima udruge pod vodstvom Ivane Sabolić, mag.rehab.educ.

Za kraj smo ostavili nama svima jako drago, a to je druženje s volonterima udruge te informiranje o mogućnostima volontiranja u udruzi.


Sve što je trebalo ponijeti na Dane otvorenih vrata Udruge Vretenac, Slatina bili su osmijeh, motivacija i dobra volja, a toga je bilo i više nego dovoljno.

 

(90)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr