Naslovna Grad U Slatini obilježen Međunarodni dan joge

U Slatini obilježen Međunarodni dan joge

130
0

Danas je na jezeru Javorica četvrtu godinu zaredom obilježen Međunarodni dan joge. Manifestaciju koja se održava diljem svijeta i u dvadeset hrvatskih gradova organizirala je Udruga AUM iz Slatine, a program je vodila Svjetlana Dupan, predsjednica Udruge AUM.


Slatinu je ovom prigodom posjetio izaslanik Veleposlanstva Republike Indije, glavni kancelar, gospodin Manohar Lal sa suprugom Vanitom Dolya i sinom, a dobrodošlicu u ime Grada Slatine zaželio im je gradonačelnik Grada Slatine, gospodin Denis Ostrošić.


Na jezeru Javorica okupilo se tridesetak sugrađana među kojima i gosti iz Virovitice i Slavonskog Broda. Program je izveden u skladu s propisanim protokolom koji se provodi diljem svijeta, a sastoji se od vježbanja joga položaja, asana, vježbi disanja, pranajame i meditacije. Naši su sugrađani imali priliku prakticirati Osho aktivnu meditaciju i zvučnu meditaciju uz zvuk tibetanskih zdjela.

Međunarodni dan joge u Slatini održan je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije, Grada Slatine, Virovitičko-podravske županije i Turističke zajednice Grada Slatine kojima se od srca zahvaljujemo na potpori i sudjelovanju u obilježavanju ove manifestacije širenja osjećaja jedinstva, ljubavi i harmonije sa svim živim bićima.

Udruga AUM

(130)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: