Naslovna Grad Dani otvorenih vrata 2021. Udruge OSIT Vretenac

Dani otvorenih vrata 2021. Udruge OSIT Vretenac

55
0

Manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga 2021 koju organizira Ured za udruge, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina priključila se i ove godine radionicama i online aktivnostima od 10-og do 12-og lipnja ove godine.

Svoja vrata Udruga OSIT Vretenac otvorila je u četvrtak, 10-og lipnja, učenicima viših razreda OŠ Eugena Kumičića i OŠ Josipa Kozarca iz Slatine, te učenicima OŠ Davorin Trstenjak iz Čađavice radionicom „I Vretenci vole vlakove“.

Radionicu izrade željezničkih diorama Vretenci su organizirali u suradnji s Društvom inženjera i tehničara strojarske struke „Oto Horvat“ Virovitica, a radionica se održala po vodstvom i mentorstvom Gorana Denca i Marijana Posarića.

Gospodin Goran i Marijan na terasi Poduzetničkog inkubatora Slatina postavili su i malu izložbu malih vlakova koju su posjetile i vrtićke skupine Bubamare i Zvjezdice Dječjeg vrtića Zeko, Slatina. Upravo oni najmlađi, najviše su uživali u ovoj maloj izložbi, a imali su priliku polagati i ispit za „Strojovođu malih vlakova“.

Drugi dan Otvorenih vrata za volontere i članove Udruge Vretenac održana je radionica izrade vretenaca pod vodstvom mama članova, a u subotu 12-og lipnja na Facebook stranici Udruge Vretenac postavljena je poveznica online igra „Mali memory znanja o Vretencima“.

Priključivši se manifestaciji Dana otvorenih vrata udruga 2021 Udruga osoba s intelektualnim teškoćama u svoje aktivnosti još jednom uključila je širu lokalnu zajednicu, među kojima je 79 slatinskih vrtićanaca i osnovnoškolaca, a online memory odigralo je 20 FB prijatelja Udruge Vretenac.

Julijana Pavlešić

(55)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr