Naslovna Novo Trokut objavljuje live session “Rotate, Align”

Trokut objavljuje live session “Rotate, Align”

33
0

Trokutov hvaljeni EP „Rotate, Align” live u sklopu Eksperiment sessiona

Jedan od naših najzanimljivijih eksperimentalnih jazz sastava, Trokut, predstavlja live session s tri pjesme objavljen u sklopu platforme Eksperiment, koja se bavi promocijom nezavisne domaće glazbene scene.


Snimljen u Zagrebačkom plesnom centru, session donosi pjesme „Waiting Hours”, „Boi” i „Temptation” koje se nalaze na aktualnom EP-u „Rotate, Align”, a koje će također biti nezaobilazni dio koncertnog repertoara Trokutove nadolazeće ljetne turneje.

Eksperiment je YouTube platforma za promociju nezavisnih hrvatskih glazbenika, a njihov produkcijski tim čine Lucian Mirdita, Dominik Kisić, Ivan Grgić, Krešimir Strbad i Andrija Tomić. Eksperiment live session zamišljen je kao snimanje izvedbi u jednom pokušaju, bez ponavljanja i uređivanja, a Trokut je, kao gost nove epizode treće sezone, otkrio svoj najjači adut – vrsno muziciranje, uzajamno razumijevanje i skladno glazbeno nadopunjavanje, što dodatno potvrđuje lovorike domaćih i stranih kritičara i zanimanje publike za njihovu pitku varijaciju eksperimentalnog jazza.

Objava sessiona dolazi kao nastavak promocije kritički priznatog EP-a „Rotate, Align”, objavljenog u veljači, a najavljuje i nadolazeću turneju benda, čije će koncertne postaje biti obznanjene uskoro. Ljetna turneja bit će usmjerena na aktualno izdanje i promociju novog zvuka obogaćenog elementima elektronike, rocka i trip-hopa.

Trokut čine: Ana Čop na vokalu, Luka Čapeta na električnoj gitari, Jaka Arh na tenor saksofonu i elektronici, Hrvoje Kralj na električnoj bass gitari i Jerko Jurin na bubnjevima.

BC: https://trokut.bandcamp.com/
FB: https://www.facebook.com/trokutband/
IG: https://www.instagram.com/trokut_band/

(33)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr