Naslovna Novo Treća smjena u Glini

Treća smjena u Glini

121
0

U četvrtak 14. siječnja 2021. godine, svoj doprinos na potresom pogođenoj Banovini dala je i treća smjena volontera slatinskog Crvenog križa. Cijela ekipa, predvođena prof. Đorom Đorđevićem, krenula je iz Općine Voćin. Uz njega, bile su i djevojke: Stana Jaković, Anamarija Đorđević i Lucija Lencić, te Đorđe Gusić i Ljubomir Đorđević. Oni su na poziv ravnateljice Crvenog križa Alberte Cestarić svoj 5-dnevni posao odradili u Glini.

Dva dana radili su u Drvnom centru na sortiranju odjeće i podjeli obiteljskih paketa hrane i higijene. Treći dan je bila selidba humanitarne pomoću u šator Crvenog križa. Taj dan i ostale dane obilazili su više sela na glinskom području dijeleći humanitarnu pomoć i tješeći stradalnike od potresa. Riječi utjehe uz igru i slatkiše pružili su i djeci smještenoj u kontejnerima.

Ovo iskustvo cijeloj ekipi dalo je više nego što su pružili. Ispunjenost jer čine dobro, nova prijateljstva, zajedništvo s ljudima s različitih strana lijepe naše.

Info: Vladimir Jelenčić

(121)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr