Naslovna Grad Sveti Nikola u Dječjem vrtiću Zeko

Sveti Nikola u Dječjem vrtiću Zeko

78
0

Prosinac u vrtiću Zeko već neko vrijeme grije srca naših vrtićanaca dobrotom i stavlja im osmijehe na lica kroz zabavne igre, aktivnosti i radionice s bakama i majkama. Na blagdan sv. Nikole dječja srca su posebno ugrijali darovi, glazba i prijateljstvo.

Dječji vrtić Zeko Slatina

Sv. Nikola je poznat po tri čuda, a o on nam je danas u vrtić doveo i tri draga gosta. Uz svetog Nikolu koji je obišao sve jasličke i vrtićke skupine, djecu su darivali gradonačelnik Denis Ostrošić koji je došao u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića i darivao djecu božićnim slikovnicama, i glazbena škola Milka Kelemena koja nam je u goste dovela djecu koja su pohađala vrtić Zeko i koja su nam odsvirala poznate božićne pjesme uz pratnju svojih učitelja Martine Tepeš, Roberta Čavlovića i Petre Furnstein. Treći gost našeg vrtića bila je Udruga žena Katarina Zrinski koja je darivala svu djecu vrtića prigodnim darovima. Našim dragim gostima se zahvaljujemo, i nastavljamo uživati u drugom tjednu adventa.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Izvor: vrtic-zeko.hr

(78)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr