Naslovna Grad “Suncokreti” na Trgu sv. Josipa izveli rock himnu povodom Svjetskog dana glazbe

“Suncokreti” na Trgu sv. Josipa izveli rock himnu povodom Svjetskog dana glazbe

89
0

Svjetski dan glazbe djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret obilježila su nastupom na Trgu sv. Josipa u Slatini a za nastup su odabrali pjesmu “We will rock you” grupe “Queen”.

“Ovih dana sva su djeca na društvenim mrežama imala priliku vidjeti prekrasan video Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice i to im se jako svidjelo. Tako se rodila ideja da i mi napravimo nešto slično pa smo odabrali “svoju” pjesmu i u nekoliko dana uvježbali koreografiju. Djeca su bila oduševljena, kao i roditelji. Možemo slobodno reći da je pjesma “We will rock you” rock himna svih vremena jer je nastala prije 44 godine a sigurno će i sljedeće 44 biti jednako tako dobro prihvaćena. Pjesma ima svoj specifičan “zarazni” ritam i nije nam trebalo puno vremena da ga usvojimo u čast Svjetskog dana glazbe” – rekla je ravnateljica Snježana Dupan-Lovrić.

Djeci iz slatinskog Dječjeg vrtića Suncokret pridružili su se prijatelji iz Područnog odjela Mikleuš. Ovo je prvi javni nastup nakon dugo vremena pa su ga djeca izvela s posebnim veseljem a uživali su i u sladoledu nakon nastupa. Jer osim što se 21. lipnja obilježava Svjetski dan glazbe to je ujedno i prvi dan ljeta kojega su ovi mališani dočekali na gradskoj pozornici, veselo, rasplesano i uz ledeno osvježenje.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(89)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: