Naslovna Novo Suhopolje je domaćin velikog sportsko – edukativnog Telemach Dana sporta

Suhopolje je domaćin velikog sportsko – edukativnog Telemach Dana sporta

54
0

U utorak, 09. svibnja 2023. godine, Suhopolje će postati sportsko sjedište gdje će djeca i mladi imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta. Plamen Plazma Sportskih igara mladih u Suhopolje će donjeti mladi sportaši u 15:30 sati kada će započeti i svečani program otvaranja Telemach Dana sporta.

Edukativno-sportski dan održat će se na Stadionu Suhopolje, a na sportsko-edukativnom danu sudjelovat će djeca osnovnoškolskog uzrasta koja će se natjecati u graničaru i u atletici, a gradom će zavladati sportski duh, smijeh, radost i navijanje. Najspretnije ekipe u graničaru i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 27. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.

Na eventima Plazma Sportskih igara mladih djeca će imati priliku sudjelovati i u edukacijama „Reci ne! Govoru mržnje“, „Budi navijač, ne razbijač“, te edukaciji o pravilnom ponašanju u cestovnom prometu.

Otvorene su prijave za sve sportske discipline Plazma Sportskih igara mladih: Coca – Cola Cup, Tommy turnir u malom nogometu, HEP turnir u rukometu, Kinder Joy turnir u košarci, graničar, atletika, Fide turnir u šahu, MIS turnir u odbojci, odbojka na pijesku, Hrvatska pošta Cup u tenisu i turnir u stolnom tenisu, prijave su besplatne i dostupne na internetskoj stranici igremladih.hr

Matea Kekez

(54)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr