Naslovna Novo Slavonski slavuj najavio povratak na glazbenu scenu

Slavonski slavuj najavio povratak na glazbenu scenu

220
0

Slavonski slavuj pokazao vlastito vjenčanje i najavio povratak na glazbenu scenu

Ivan Stapić devedesetih je bio teen zvijezda. Mnogi se još i danas sjećaju njegovih pjesama „Kiša je padala“ i „Duša ledena“, no ako ste mislili da je ovaj veseli Slavonac odustao od glazbe – varate se!

Ivan Stapić sve ove godine vrijedno radi i svi oni koji ga prate znaju da je itekako glazbeno aktivan, no pandemija koja nas je zadesila usporila je sve pa tako i glazbeni svijet.

No vrijeme je da zvijezda devedesetih opet zasja punim sjajem jer ovaj glazbenik upravo je objavio novu pjesmu „Evo me opet“. Riječ je o autorskoj pjesmi napravljenoj u duhu makedonske tradicionalne glazbe što garantira dobru atmosferu tijekom slušanja nove pjesme ovog slavonskog slavuja.

Ivan je pripremio i spot za pjesmu, no nije riječ o bilo kakvom spotu. Riječ je o snimci vlastitog vjenčanja. Naime, ovaj je glazbenik ovoga ljeta uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Ramonom Jokić.

Ivan i Ramona poznaju se od srednjoškolskih dana. Njihovo vjenčanje održalo se po slavonskim običajima, par se vjenčao u crkvi, a potom su se s gostima zabavljali na jednom ladanjskom imanju u Vinkovcima.

Vjenčanje su začinili Ivan Del Loco i Hrvoje Cvitanović – snimatelji ovoga spota koji su uzvanike iznenadili time što je Ivanovo i Ramonino vjenčanje ujedno bilo i snimanje spota za novu pjesmu „Evo me opet“. Naime, za snimanje spota nije znala čak ni mladenka.

Slavljenje ljubavi, opušteni i veseli gosti te ugodna atmosfera bila su dobitna kombinacija za Ivanovu autorsku pjesmu. Pjesma je mnogima “sjela” na prvu pa nema dvojbe da će zasigurno ova pjesma postati jedna od traženijih na mnogobrojnim vjenčanjima.

Naime, Ivan Stapić nekada je nosio titulu teen zvijezde, a danas suvereno vlada svadbenim pozornicama zbog čega ga prati i titula kralja svadbi.

Uživajte u novoj pjesmi. Sigurno će vam odmah ući u uho.

FOTO: Goran Škrlec
REDAKCIJA: Dorijan Elezović

(220)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr