Naslovna Novo Slavonci obradili Olivera! Poslušajte kako legendarna pjesma zvuči uz tamburicu

Slavonci obradili Olivera! Poslušajte kako legendarna pjesma zvuči uz tamburicu

190
0

Da su pjesme Olivera Dragojevića jedne od najljepših koje domaća estrada ima, to nema sumnje, no nije lako otpjevati Olivera i ostaviti snažan dojam.

Slavonski bend Garavi ovaj su puta odlučili snimiti cover legendarne pjesme i pokloniti je svim zaljubljenima i onima koji će se tek zaljubiti. Naime, mjesec ljubavi oni su odlučili zabilježiti ovim velikim hitom i dati mu posve novo ruho.

Pjesma ”Vjeruj mi” tako je dobila i svoju slavonsku verziju, a sve u vjeri da će mnogima uljepšati ovo Valentinovo.

”Dok putujemo često slušamo Olivera. Jako ga volimo i dugo smo razmišljali napraviti neki cover njegove pjesme. Ovo nam se učinila dobra prilika jer se pjesma savršeno uklapa u mjesec ljubavi. Ovo je naš dar svima koji znaju pokazati ljubav, ali i naš iskaz poštovanja prema glazbeniku kojeg nikada nećemo zaboraviti”, kazali su Garavi.

”Dok putujemo često slušamo Olivera. Jako ga volimo i dugo smo razmišljali napraviti neki cover njegove pjesme. Ovo nam se učinila dobra prilika jer se pjesma savršeno uklapa u mjesec ljubavi. Ovo je naš dar svima koji znaju pokazati ljubav, ali i naš iskaz poštovanja prema glazbeniku kojeg nikada nećemo zaboraviti”

Garavi su jedni od najpopularnijih domaćih tamburaških bendova, no osim svojim pjesmama često znaju publiku iznenaditi i nekim dobrih coverom. Svi koji ih vole, uskoro će ih moći slušati i gledati na Samoborskom fašniku gdje nastupaju 23. veljače na glavnom gradskom trgu.

Mjesec ljubavi obilježit ćemo uz Olivera… Ovo je jedna od najljepših ljubavnih pjesama ❤️ Ako ti se sviđa Oliver uz tamburicu podijeli ga i širi ljubav ovaj mjesec zajedno s nama! Da je barem svaki dan Valentinovo 💘

Gepostet von Garavi am Montag, 10. Februar 2020

REDAKCIJA: Dorijan Elezović
FOTO: Nikola Zoko

(190)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr