Naslovna Grad Slatinska sekvoja u očima najmlađih

Slatinska sekvoja u očima najmlađih

129
0

Dječji vrtić Suncokret odazvao se pozivu Turističke zajednice Grada Slatine na izradu likovnih radova na temu pobjedničkog stabla natjecanja „Hrvatsko stablo 2021. godine“. Ponos što je baš slatinska sekvoja proglašena Hrvatskim stablom 2021. godine posebno je nadahnula male „Suncokrete“ pa su prionuli prikazivanju simbola svog grada u mnoštvu različitih likovnih tehnika.

„Izuzetno nam je drago što će se slatinska sekvoja natjecati na izboru za Europsko stablo 2022. godine. Drago nam je i što će organizatori natjecanja održati izložbu dječjih likovnih radova na temu nominiranih stabala a mi smo se potrudili prikazati našu sekvoju olovkom, kredom, kolaž papirom, tušem, pastelama, ugljenom, temperama, akvarelom, flomasterima, olovkama u boji i tehnikom salvetiranja. I jako smo zadovoljni rezultatima jer je slatinska sekvoja zabljesnula u novom sjaju, onako kako je vide najmlađi stanovnici našega grada. Ovo je još jedna dobra suradnja našeg vrtića i Turističke zajednice Grada Slatine kojoj se ovim putem zahvaljujem što nas uključuje u svoje brojne aktivnosti. Velika nam je čast što će ovi naši likovni radovi biti izloženi čak u Bruxellesu a našoj sekvoji od srca želimo prvo mjesto na natjecanju za Europsko stablo godine“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više dječjih radova pogledajte ovdje…

(129)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr