Naslovna Grad Slatinčanke uspješne na državnom natjecanju iz logike

Slatinčanke uspješne na državnom natjecanju iz logike

125
0

Na državnom natjecanju koje se održalo od 02. do 04. travnja 2022. godine, u Đurđevcu učenice Srednje škole Marka Marulića Slatina Elena Bićanić i Ivona Bosec osvojile su drugo i treće mjesto iz logike u kategoriji nematematičkih škola. Njihov mentor je prof. Zorislav Jelenčić.

I ostali Slavonci bili su uspješni: iz filozofije učenica Gimnazije Matije Antuna Reljkovića Vinkovci Ivana Reljanović osvojila je prvo mjesto, a njena je mentorica je prof. Mateja Damjanović.

Ostali učenici iz Slavonije osvojili su sljedeća mjesta iz filozofije: učenica III. gimnazije Osijek Anja Novak osvojila je sedmo mjesto, a njena je mentorica prof. Ema Bakarić, učenik Srednje škole “Stjepan Ivšić”, Orahovica Edin Mešić, čija je mentorica prof.

Ana Matezić-Sudarić osvojio je deseto mjesto, a na natjecanju je sudjelovala i učenica II. gimnazije Osijek Lea Mihaljević čija je mentorica Zrinka Vukojević Tomašić.

Vladimiri Jelenčić

* * *

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem, jer Internet je naše igralište –  midnel.hr

(125)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr