Naslovna Grad Slatina u srcu

Slatina u srcu

97
0

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina nastavlja obilježavanje Dana grada organiziranjem još jedne radionice za djecu i mlade. U petak, 27. kolovoza, 2021. godine, održana je radionica “Packa” koja je započela slušanjem uglazbljenih pjesama o Slatini. Sudionici su nakon toga imali zadatak posvetiti kratak stih svome gradu te ga notno zabilježiti – unutar stiliziranog notnog crtovlja otiscima prstiju naslikati note. Svaki stih je dobio predivne šarene note, a sudionici su se odlično zabavili.

Radionica “Packa”, druga radionica Gradske knjižnice i čitaonice Slatina posvećena Danu grada Slatine, polučila je izniman uspjeh i tako nastavila niz uspješnih kvalitetnih druženja djece i mladih.

Djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina, zajedno s v.d. ravnateljicom Marijom Cindrić, toplo se zahvaljuju svoj djeci i njihovim obiteljima što su učinili “Ljeto u Knjižnici 2021.” uspješnim i ispunjenim!

Više fotografija pogledajte ovdje…

Martina Hamaček

(97)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr