Naslovna Novo Skladateljica Andreja Gribl potpisuje glazbu za spot “Semafor”

Skladateljica Andreja Gribl potpisuje glazbu za spot “Semafor”

239
0

Djevojčica Leona Jukić, učenica 4. razreda Osnovne škole Retfala snimila je spot za pjesmu Semafor. Glazbu potpisuje osječka glazbenica i skladateljica Andreja Gribl, a tekst je napisala dječja spisateljica Jasmina Ujhazi.

Pjesma je nastala iz želje da se kroz edukativan tekst i lako pamtljivu melodiju dotaknu dječja srca i tako upozore najmlađi da budu oprezni u prometu. Projekt je ostvaren u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom, Odjelom prevencije.

Izdavačka kuća Nota Bene Records & Publishing iz Zagreba podigla je spot na sve svjetske platforme. Djeci privlačan aranžman za pjesmu izradili su Ana i Aleksandar Stanković iz Studija Homeland.

Za ovaj kvalitetan i zanimljiv spot zaslužni su snimatelj Matej Čehovski iz Studija 55, Tomislav Strahonja, Ivan Baboselac i scenaristica Renata Gribl. U spotu su glumili Leonini prijatelji i obitelj, a spot se snimao na predivnim lokacijama grada Osijeka.

Andreja Gribl, mag. mus.

(239)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: