Naslovna Grad Redovna izborna skupština Udruge OSIT Vretenac, Slatina

Redovna izborna skupština Udruge OSIT Vretenac, Slatina

98
0

U srijedu, 01. rujna Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina održala je svoju Redovnu izbornu skupštinu. Udruga OSIT Vretenac, Slatina djeluje već pune četiri godine, a ulaskom u petu godinu djelovanja ovogodišnja Redovna skupština bila je izbornog karaktera. Tako je za predsjednicu Udruge OSIT Vretenac, Slatine još jednom izabrana Patricija Karaman, magistra edukacijske rehabilitacije, čiji je ovo drugi madnat, a još jednom svoj mandat na mjestu tajnice Udruge potvrdila je i Ivana Sabolić, dok je za dopredsjednicu izabrana Jelica Hržina.

Između ostaloga, na skupštini su razmotrene i usvojene sljedeće odluke o:

  • Usvajanju Izvješća o radu Udruge Vretenac, Slatina za 2020. godinu
  • Usvajanju Financijskog izvješća Udruge Vretenac, Slatina za 2020. godinu
  • Usvajanju Godišnjeg plana i programa rada Udruge Vretenac, Slatina za 2021. godinu
  • Usvajanje Financijskog plana Udruge Vretenac, Slatina za 2021. godinu,
  • Usvojene Strateškog plana Udruge Vretenac, Slatina za razdoblje 2021. – 2023. godine.

Također, Jasna Horvat, voditeljica aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ na skupštini je roditelje ukratko upoznala s dosad ostvarenim ciljevima i rezultatima projekta „Nauči me i uspjet ću!“, kao i provedenim aktivnostima.

Novoizabrana-stara predsjednica Udruge, Patricija Karaman zaključila je skupštinu riječima zahvale na povjerenju te svima, roditeljima, članovima i volonterima poželjela još uspješnije četiri godine rada i djelovanja.

Julijana Pavlešić

(98)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr