Naslovna Novo Pronađen počinitelj koji je nakon otuđenja zapalio automobil

Pronađen počinitelj koji je nakon otuđenja zapalio automobil

1.34K
0

U ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine, u 22:40 sati u Policijsku postaju Slatina pristupio je 40-godišnjak iz Slatine te prijavio kazneno djelo krađe osobnog automobila marke Golf slatinskih registarskih oznaka koji se nalazio parkiran na putnom mostu ispred obiteljske kuće.

Foto: ilustracija

Nakon zaprimljene kaznene prijave dana 30. ožujka oko 6:00 sati zaprimljena je dojava kako u blizini željezničkog kolodvora u naselju Bistrica gori osobni automobil koji je po dolasku vatrogasne ekipe u potpunosti izgorio.

Provedenim očevidom na mjestu opožarenog automobila utvrđeno je kako se radi o osobnom automobilu vlasništvo 40-godišnjaka kojeg su nepoznati počinitelji nakon otuđenja djelovanjem otvorenog plamena zapalili uslijed čega je vozilo u potpunosti izgorjelo.

U srijedu, 31. ožujka temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedena je pretraga doma i drugih prostorija na području Općine Suhopolje kod 32-godišnjaka kojom prilikom su kod istog pronađeni predmeti 37-godišnjakinje vlasnice izgorjelog automobila, a koji su se u trenutku otuđenja nalazili u izgorjelom automobilu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja slijedi podnošenje Posebnog izvješća.

PU Virovitička-podravska

(1340)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr