Naslovna Grad Pripreme za Uskrs u Dječjem vrtiću Suncokret

Pripreme za Uskrs u Dječjem vrtiću Suncokret

80
0

Prošlog proljeća u Dječjem vrtiću Suncokret organizirane su radionice s roditeljima na kojima su se izrađivali uskrsni aranžmani. No epidemija koronavirusa i zatvaranje svih vrtića u Republici Hrvatskoj spriječilo je organizaciju tradicionalnog “Uskršnjeg sajma” u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i u Područnom odjelu u Mikleušu, stoga je mali “Uskršnji sajam” održan ove godine.


“Aranžmane smo izložili na vanjskim prostorima vrtića uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te bez okupljanja i zadržavanja većeg broja ljudi. Prikupljena sredstva utrošit će se za kupnju poklona djeci za Uskrs, a osobito nam je drago što ćemo se putem ove akcije jednim simboličnim iznosom uključiti i u humanitarni projekt “Izgradimo zajedno kuću u Sibiću” za pomoć sedmeročlanoj obitelji na potresom stradalom području. Najsrdačnije se zahvaljujemo svim roditeljima koji su podržali naš mali “Uskršnji sajam” i svojom donacijom omogućili provedbu ovih aktivnosti” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(80)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: