Naslovna Novo Održana promocija filma „Klik za nenasilje“

Održana promocija filma „Klik za nenasilje“

51
0

U sklopu projekta ”Klik za nenasilje”* kojeg provodi udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Hrvatskom udrugom pripovjedača Pričalica 11.03.2021. godine u Kazalištu Virovitica s početkom u 13.00 sati održana je svečana promocija filma „Klik za nenasilje“

Promocija filma održana je sa ciljem da se dionicima koji rade sa djecom i mladima na zanimljiv i izrazito pristupačan način prikaže problem elektroničkog nasilja te kako da se poveća razina samozaštite i odgovornog korištenja interneta kod djece i mladih. U izradi filma sudjelovali su polaznici dramskog studija Kazališta Virovitica što je doprinijelo većoj prihvaćenosti filma s obzirom da su u njemu sudjelovali mladi što je iz njihove perspektive dalo viđenje problema elektroničkog nasilja kao i samog načina samozaštite od elektroničkog nasilja. Za scenarij filma, snimanje, montažu i dramsko-pedagoško vodstvo zaslužna je Snježana Lančić, za montažu Iva Gavrilović te produkciju Hrvatska udruga pripovjedača „Pričalica“.

Film će biti distribuiran putem društvenih mreža (YouTube, Facebook) a osim toga, bit će dostavljen na CD-u svim osnovnim i srednjim školama Virovitičko podravske županije kako bi ga nastavnici i profesori mogli koristiti u svojim preventivnim programima.

S.O.S. Virovitica

Projekt „Klik za nenasilje“ jednogodišnji je projekt kojeg financira Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike a provodi ga udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu sa Hrvatskom udrugom pripovjedača „Pričalica“. Cilj projekta je smanjiti učestalost internetskog nasilja među djecom i mladima u Virovitičko-podravskoj županiji.

 

(51)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr