Naslovna Grad Preseljenje Knjižnice je u tijeku

Preseljenje Knjižnice je u tijeku

131
0

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina svakim danom je sve punija i ljepša. Ostalo je još malo poslova koje treba dovršiti kako bi bila u potpunosti renovirana i kako bi zasjala u svom pravom sjaju.

Vraćaju se knjige na svoja stara mjesta, preseljeno je više od polovice knjiga na police u kojima provode jedan dio svog života, a ostalo vrijeme one žele biti u domovima ljubitelja knjiga gdje se i najbolje osjećaju. One traže put do čitatelja i kad knjižnica otvori svoja vrata nadamo se da ćete nas posjetiti, znamo da ste nestrpljivi. Pričekajte još malo.

Da bismo uspjelo što bolje preseliti svu knjižnu građu, AV-građu, igračke, časopise, knjižnični namještaj pomažu nam svesrdno udruge Grada Slatine. Tako su nam 25. i 26. kolovoza ponovno priskočili u pomoć mnogobrojni članovi HVIDRE, ogranak Slatina na čelu sa predsjednicima Ilijom Nikolićem i Matom Bubašem. Bez njihove svesrdne pomoći, kao i bez svih onih koji su se odazvali da nam pomognu ne bismo uspjeli toliko napraviti. Bez pomoći Vatrogasne zajednice Grada Slatine, DVD Slatine, njihovog angažiranju u prijevozu sve te silne građe, bez djelatnika Slatina koma koji nam ne pomažu samo svojom snagom nego i vještim rukama, dobrim savjetima. Naravno ništa to ne bi bilo moguće bez potpore Grada Slatine, koja je naš osnivač.

Svim građanima Grada Slatine djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina žele sretan Dan Grada.

Vidimo se u novoobnovljenoj Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina.

Marija Cindrić

(131)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: