Naslovna Novo Poznati mađarski novinar u obilasku kontinentalnih županija

Poznati mađarski novinar u obilasku kontinentalnih županija

54
0

Hrvatska turistička zajednica organizira studijsko putovanje u sklopu kojeg će Zoltán Sasvári, glavni urednik poznatog i popularnog mađarskog turističkog portala Kirandulastippek.hu, obići pet kontinentalnih županija i grad Zagreb, izvijestila je Ivana Herceg, direktorica Predstavništva HTZ-a u Mađarskoj.

Program putovanja, u čijoj je pripremi sudjelovao i sustav turističkih zajednica, na dan 31. svibnja uključuje obilazak Virovitičko-podravske županije, odnosno Geoinfo centra u Voćinu, geološkog lokaliteta te Park šume Jankovac, dok je istoga dana na području Požeško-slavonske županije predviđen obilazak adrenalinskog parka i kampa Duboka, kao i degustacija vina u vinarijama Kutjevo i Sontacchi. Narednog dana, odnosno 1. lipnja predviđen je posjet Kući Panonskog mora, a kasnije i polazak prema Zagrebu gdje će Zoltán tijekom 2. lipnja obići najvažnije gradske znamenitosti i atrakcije.

Razgledavanje Krapinsko-zagorske županije predviđeno je za 03. lipanj kada će mađarski novinar obići Stazu kroz krošnje Zelenjak, Muzej „Staro selo“ Kumrovec, Veliki Tabor i Muzej krapinskih neandertalaca, a istoga je dana u planu odlazak u Varaždinsku županiju gdje će novinar obići Trakošćan, povijesnu jezgru Varaždina i ostale atrakcije. Program putovanja završava 04. lipnja boravkom novinara u Međimurskoj županiji gdje će obići grad Čakovec, Muzej Riznica Međimurja, a u planu je i posjet mlinu na Muri.

Dodajmo kako je portal Kirandulastippek.hu specijaliziran za turističke teme u sklopu kojih se prezentiraju gradovi, znamenitosti, gastronomija i sve ono što bi moglo zanimati turiste koji preferiraju aktivan odmor te kao takav predstavlja odličnu dodatnu promociju ovih regija na tržištu Mađarske i to ususret glavnom dijelu turističke sezone.

Dario Trnka

(54)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr