Naslovna Novo Poznati glumac opet oduševljava djecu i roditelje!

Poznati glumac opet oduševljava djecu i roditelje!

124
0

Uz njegove ideje svako uspavljivanje postaje lakoća

Domaći glumac Zoran Pribičević, uz brojne glumačke angažmane, ne prestaje raditi i na razvijanju aplikacija za djecu. Naime, Zoran je još prije nekoliko godina pokrenuo Pričalicu, aplikaciju koja nudi preko stotinu dječjih priča koje su mnogobrojnim roditeljima olakšale uspavljivanje svojih mališana. Riječ je o aplikaciji koja nudi i personalizirane priče, koje su pravi hit među pričoljupcima. No Zoran nije htio da u ovim pričama uživaju samo naši klinci, pa se odlučio pokrenuti i Storiezz koja jednako uživanje nudi i na engleskom jeziku.

„Pričalica je nastala iz potrebe, a sve kako bih olakšao proces uspavljivanja i strah dječjeg odvajanja od roditelja prije i tijekom spavanja. Kada sam prije više od četiri godine pokrenuo ovu priču, nisam ni sanjao da će Pričalica biti ovdje gdje je danas. Hrvatska verzija sada ima preko 100 priča, od kojih je čak 16 personaliziranih i gotovo 30 originalnih. Ima preko 60 tisuća downloadova i oko 10 tisuća aktivnih korisnika, i to u cijeloj regiji jer, osim Hrvatske, vrlo rado se sluša u BiH i Srbiji. Slušaju je i naši ljudi u cijelom svijetu – od Švedske do Amerike i Australije“, otkriva nam Zoran koji je ovom aplikacijom usrećio brojne klince, ali i njihove roditelje.

Osim roditelja s djecom u dobi do sedam godina, priče slušaju i puno starija djeca, čak i tinejdžeri. Osim za uspavljivanje, koristi se i u vožnji ili primjerice za smirivanje djece u restoranu.

„Najbolje od svega je što sam kroz ove godine dobio takve nevjerojatne komentare roditelja i djece da je to zaista nešto što ti napuni srce u svakom smislu. Najljepša pohvala je došla od jedne djevojčice koja je rekla: „Kada slušam Pričalicu, osjećam se kao da spavam u kazalištu“. Dobio sam i informaciju da se Pričalica pokazuje na jednom fakultetu kao svojevrsni case study, a najveće oduševljenje i doslovno suze i plakanje doživio sam kada sam vidio snimku djevojčice koja ima blagi spektar autizma kako, po riječima njezinih roditelja, po prvi put staje pred svoju vrtićku grupu i govori rečenice iz svoje personalizirane priče i tako se hrabro predstavlja. Nije li to divno?“, prepričava nam Zoran Pribičević koji svojom aplikacijom sada želi osvojiti svijet.

Vizija da Pričalica dobije i svoju Storiezzz verziju postoji od samog početka jer Zoran vjeruje da, ako je Pričalica osvojila cijelu regiju, nema razloga da engleska verzija ne osvoji mališane diljem svijeta. Uostalom, mogu je koristiti i djeca s našeg područja te na taj način dodatno usavršavati engleski jezik. Popularni glumac sa suradnicima je na ovoj je aplikaciji radio gotovo tri godine, a povratne reakcije im potvrđuju da su napravili odličan posao. U engleskoj verziji ove aplikacije Zoranov glas je zamijenio sjajan londonski glumac Anthony Howell, a tu su i brojni drugi glumci koji su svoj glas posudili u pričanju najljepših dječjih priča.

Engleska verzija ima gotovo sve elemente i značajke kao i hrvatska što je zaista čini jedinstvenom u svijetu. Storiezzz je spreman za svijet, no svjetska promocija zahtjeva puno više novaca i logistike, tako da je put malo duži, ali sigurni smo da ćemo uspjeti. Više o Storiezzz aplikaciji možete saznati i na njihovoj web stranici, ili je jednostavno skinuti na svoj mobitel.

Redakcija: Dorijan Elezović
Foto: Zvonimir Ferina (privatni album)

(124)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr