Naslovna Grad Postavljanje izložbe “Pokreni promjenu”

Postavljanje izložbe “Pokreni promjenu”

56
0

Pokreni promjenu – unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju

Dana 15.6.2022. održana je posljednja radionica projekta „POKRENI PROMJENU – unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“. Kako je planirano projektom, zadnja radionica održana je u Zavičajnom muzeju Slatina, gdje su učenici posebnih odjela i učenici osmih razreda Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina, pripremali izložbu svojih radova i slika koje su nastale na radionicam tijekom cijele školske 2021./2022. godine, pod vodstvom kustosa muzeja Srđana Đuričića.

Završna konfrencija projekta i otvaranje izložbe „POKRENI PROMJENU“ održati će se u ponedjeljak, 20.6.2022. u 10h u Zavičajnom muzeju Slatina, te će izložba za javnost biti otvorena puna dva mjeseca.

Projekt „POKRENI PROMJENU – unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“ odrađen je pod financijskom podrškom Ministarstva znanosti i obrazovanja. Nositelj projekta je Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina sa partnerima na projektu Osnovnom školom Eugena Kumičića, Slatina i Zavičajnim muzejom Slatina.

Sudionici projekta su 10 učenika iz posebnih odjela i 10 učenika iz osmih redovnih razreda istoimene škole, podjeljeni u dvije grupe pod vodstvom edukacijskih rehabilitatorica Ivane Sabolić i Patricije Karaman.

Projektom je odrađeno ukupno 18 radionica razvoja socijalnih vještina kroz 10 mjeseci trajanja projekta, odnosno od studenog 2021. godine do kolovoza 2022. godine, te 3 likovno – kreativne radionice, kroz koje se pratilo povezivanje učenika redovnog razreda i učenika posebnih odjela.

(56)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr