Naslovna Novo Popišanac trail

Popišanac trail

152
0

U subotu 07. rujna 2019. godine u Slatini se održava šesto kolo Slavonsko-baranjske trekk i trail lige 2019. – četvrti po redu Popišanac Trail i Canicross. Cilj manifestacije je promocija sporta, kretanja, boravka u prirodi i zdravog načina života te turističke ponude grada Slatine i Virovitičko-podravske županije.

Utrka će ove godine imati tri staze:

  • Veliki Popišanac u dužini od 25 km;
  • Mali Popišanac 12 km;
  • Canicross 7 km (utrka u kojoj sudjeluju zajednički trkač i pas).

Dvije su kategorije na svakoj stazi – žene i muškarci, a od ove godine, kako bi potakli na kretanje i boravak u prirodi što više mladih, uvedena je i obiteljska kategorija unutar Malog Popišanca.

Staze Popišanca prilagođene su kako ozbiljnijim trkačima, tako i rekreativcima zaljubljenima u trčanje, ali i hodačima koji u utrci mogu uživati svojim tempom, istražujući prirodne ljepote Slatinske okolice svojim tempom. Na stazama su osigurane okrjepe za sve sudionike, a najbrže natjecatelje očekuju na Popišancu uvijek vrijedne i zanimljive nagrade!

Svi zainteresirani koji se na utrku prijave i uplate kotizaciju do 23. kolovoza osigurat će si bogat startni paket. Prijave se vrše putem sustava Stotinka https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/987, a sve informacije vezane uz utrku mogu se dobiti na fun pageu Udruge Motiv: https://web.facebook.com/udrugamotiv/.

Popišanac Trail podržavaju Grad Slatina i Turistička zajednica grada Slatine.

Kako je sve to izgledalo 2018. godine pogledajte u reportaži na planinarimo.info

Info: Marika Marić

(152)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*