Naslovna Grad Pokreni promjenu

Pokreni promjenu

23
0

Projekt „Pokreni promjenu – unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“ kroz zajedničke radionice stjecanja i razvijanja socijalnih vještina usmjeren je na pokretanje pozitivnih promjena kod djece s teškoćama u razvoju, koji su ujedno i učenici posebnih odjela Osnovne škole Eugena Kumičića, kao i kod učenika redovnih razreda iste škole.

Projektom je planirano ukupno 18 radionica razvoja socijalnih vještina, pod vodstvom edukacijskih rehabilitatorica, kroz 10 mjeseci trajanja projekta, odnosno od studenog 2021. godine do kolovoza 2022. godine. U tih 10 mjeseci provođenja aktivnosti projekta održale su se i 3 likovno -kreativne radionice, kroz koje se pratiti povezivanje učenika redovnog razreda i učenika posebnih odjela. Radovi nastali na radionicama bit će objedinjeni , izložbom „Pokreni promjenu“ u Zavičajnom muzeju Slatina, a u samom postavljanju izložbe sudjelovali su učenici sudionici projekta.

Donatori: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Nositelj projekta: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina

Partneri na projektu: Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina i Zavičajni muzej Slatina.

Pozivamo Vas, na otvorenje izložbe 20. lipnja 2022. godine s početkom u 10:00 sati, u galerijskom prostoru Zavičajnog muzeja Slatina.

(23)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr