Naslovna Novo Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

59
0

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti u svojim vinogradima prigodnim tradicionalnim obredima obilježavanja predstojećeg blagdana svetoga Vinka koji uključuju i konzumiranje alkohola, posebno vina. Stoga će policija i tijekom predstojećeg vikenda vršiti pojačani nadzor sudionika u prometu, s posebnim naglaskom na sankcioniranje prekšaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, a u cilju povećanja sigurnosti u prometu će u subotu/nedjelju, 22./23. siječnja 2022. godine od 18:00 do 02:00 sata na području cijele policijske uprave biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola.

Kako se nakon proslava ovakvih „vinskih“ blagdana na cestama može očekivati povećani broj vozača pod utjecajem alkohola, pozivaju se svi koji će se uputiti u vinograde na proslave „Vincekova“ da nakon završetka proslava ne sudjeluju u prometu pod utjecajem alkohola, nego da si osiguraju smještaj ili prijevoz od strane osobe koja smije upravljati motornim vozilom. Ujedno se svi sudionici u prometu upućuju na povećani oprez i poštivanje prometnih propisa u cilju smanjenja događanja prometnih nesreća, posebno onih s najtežim posljedicama.

PU Virovitičko-podravska
Foto: freeimages.com

(59)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr