Naslovna Grad Ples pod maskama u Dječjem vrtiću Suncokret

Ples pod maskama u Dječjem vrtiću Suncokret

54
0

Završilo je vrijeme maškara, poklada, fašnika, mesopusta, karnevala… Djeca u Dječjem vrtiću Suncokret ispratila su ovo razdoblje uz tradicionalni ples koji je održan na pokladni utorak.

„Ples pod maskama ove smo godine u našem vrtiću u Slatini i u Mikleušu organizirali u večernjim satima, što je djecu posebno oduševilo. S uzbuđenjem se čekao ovaj utorak, pažljivo su se pripremale maske i kostimi, odgojiteljice su prekrasno uredile prostore za ples a naša vrijedna teta Katarina cijelo je prije podne provela u pripremi finih, domaćih krafni u kojima su djeca danas uživala. Uz glazbu i ples, reviju maski, različite zabavne igre i podjelu zahvalnica u našem je vrtiću završilo vrijeme maškara. Ali vrijeme zabave, smijeha, bezbrižne igre i veselja ovim ne završava jer djeca to trebaju, osobito sada kada su okruženi ozbiljnim i zabrinutim licima odraslih i neizvjesnim vremenima u kojima živimo“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(54)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr