Naslovna Novo Como Bluff – novi singl “Kazoo”

Como Bluff – novi singl “Kazoo”

31
0

Nova snaga domaćeg alternativnog rocka, tročlani bend Como Bluff, predstavlja novi singl „Kazoo”, koji je ujedno i najava drugog EP izdanja čiji je izlazak planiran u narednim tjednima.

„Kazoo” nas svojim radiofoničnim melodijama uvodi u zvuk novog EP-a, naslanjajući se na glavna obilježja idola rock zvuka 90-ih. Como Bluff stvaraju glazbu koja se nalazi na ivici između stonera, grungea i brit rocka, dok svoj glavni adut bend čuva za live nastupe.

Glazba i tekst djelo su Mire Kadijevića, a na aranžmanu je radio cijeli bend s producentom Bornom Mijolovićem. Singl su snimili Miro Kadijević i Borna Mijolović, a produkciju, mix i master potpisuje Borna Mijolović samostalno. Videospot je snimio Igor Ilić (Studio DIV) u prostoru Kunst teatra, scenarij je osmislio Luka Jambrošić, za osvjetljenje se pobrinuo Mario Okun, a montaža je pripala Ivanu Bujeviću.

Como Bluff se publici predstavio 2020. godine singlom „Cannibal Snake”, ubrzo nakon kojeg objavljuje i debi EP „Como Bluff” za Dostavu Zvuka. 2021. godinu bend je posvetio koncertnim aktivnostima i radu na novom EP izdanju koje će ugledati svjetlo dana krajem ožujka.

Singl „Kazoo” dostupan je putem YouTube kanala izdavača te na svim streaming servisima:

Como Bluff su Miro Kadijević (vokal, gitara), Luka Jambrošić (bas gitara) i Viktor Strejček (bubanj).

Como Bluff je bend Dostave Zvuka.

dostavazvuka.hr

(31)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr