Naslovna Novo Petar Nedić: Kardiologija uz kavu

Petar Nedić: Kardiologija uz kavu

45
0

Kardiologija uz kavu je šaroliki mozaik proznih i poetskih kratkih uradaka, zapravo pitkih priča, tematski povezanih u nekoliko bitnih poglavlja ljudskog života. Obrađuje život i čovjeka kroz slučajnost (izbor), sreću, srce, jurnjavu i stres (paniku). S obzirom da je potka mnogih priča autorovo zanimanje (kardiolog), on ih maksimalno pojednostavljuje i približava svakom čitatelju. Srce ne doživljava samo kao fizički organ, nego i kao duhovni, emocionalni i socijalni dom svakog čovjeka i po njemu mjeri ljudsku vrijednost. Nije bježao niti od autobiografskih elemenata u knjizi, ako je smatrao da će time moguće pojačati njihovu vjerodostojnost.

Upravo zbog tog pojednostavljenja ozbiljnih osobnih i društvenih tema, knjigu je najbolje čitati ležerno, uz kavu, kao što i sam naslov sugerira. Osjetit ćete pri tome različitu dubinu, vibracije, ritam i okus- jednako, kao pri pijenju vašeg omiljenog napitka. Poslije stotinu popijenih, i pročitanih isto toliko priča, imat ćete njene dobrobiti. Barem onu da se bolje učiti na tuđim, nego na osobnim greškama.

Skriveni junaci i inspiratori u knjizi su ljudi današnjice, obično ojađeni ili osnaženi- zdravstveno, duhovno, društveno i emocionalno. U potrazi su za potpunijim i smislenijim životom i budućnošću i ne poznaju borbu za bolju prošlost.

Na koncu, u knjizi ćete pronaći i segmente iz svojega života. Mnoge, koji puta i cijeli život.

Po tome, knjiga je to o tebi i za tebe, poštovani čitatelju.

Zato sam siguran da ćeš ju sa zadovoljstvom iščitati. Uživaj!

Naručite vaš primjerak već danas – ovdje…

O knjizi:

Nakladnik: POLIKLINIKA DR. NEDIĆ
Autor: Petar Nedić
Urednica: Ana Zasimenko
Lektorica: Ana Ilić
Grafička obrada i tisak: Grafoprojekt, Virovitica
Jezik: Hrvatski
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 078-953-50523-0-2
Uvez: meki s preklopom
Broj stranica: 206
Visina: 236 mm
Širina 162 mm
Cijena: 15,00 eura (112,50 kuna)

(45)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr