Naslovna Novo Pavo Tutenov i dalje na čelu HSP-a

Pavo Tutenov i dalje na čelu HSP-a

202
0

U ponedjeljak, 08. studenog 2021. godine, održan je Izborni zbor Hrvatske stranke prava Gradske podružnice Slatina, gdje su članovi i dalje dali povjerenje Pavi Tutenovu za vođenjem Hrvatske stranke prava u Slatini.

Za dopredsjednike su izabrani Goran Draksler i Dragan Kokoška, tajnik je Zdravko Kodrić, a rizničarka Mara Fiket. U Izvršni odbor imenovani su Ivan Medved, Zoran Rabić, Martin Bišćan i Stjepan Vresk, dok Nadzorni odbor čine Ozren Rastija, Nikolina Raič i Mijo Grgić.

Zahvalivši svim članovima na ponovnom izboru za predsjednika Gradske podružnice HSP-a Slatina, Pavo Tutenov je istaknuo da će i nadalje zadaću predsjednika Gradske podružnice obavljati časno i savjesno i biti prvi među jednakima.

Nadalje, Tutenov je naglasio da mu je žao što građani Slatine na prošlim lokalnim izborima nisu prepoznali i “nagradili” rad HSP Slatina, te samim time omogućili i djelovanje u Gradskom vijeću gdje bi zasigurno bili “glas naroda”.

Izabranim članovima slatinske Podružnice HSP-a čestitke su uputili, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, te Franjo Kraljik predsjednik Općinske organizacije HSP-a Nova Bukovica koji su u svojim pozdravnim govorima naglasili da će i nadalje biti velika podrška u radu Gradskoj podružnice HSP-a Slatina i aktivnostima koje provode članovi predvođeni sa predsjednikom Gradske podružnice Pavom Tutenovim i dopredsjednikom Goranom Drakslerom, koji između ostalog i kroz svoje sportske aktivnosti kao i promicanje vrijednosti Domovinskog rata diljem Republike Hrvatske promiču i grad Slatinu, županiju Virovitičko-podravsku kao i Gradsku podružnicu HSP-a Slatina.

Gradska podružnica HSP Slatina nastaviti će svoj rad utabanim stazama pravaštva vjerujući i nadajući se da će na predstojećim Izborima za Vijeća mjesnih odbora grada Slatine, građani Slatine i prigradskih naselja prepoznati i nagraditi dajućući im glas i svoje povjerenje.

(202)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr