Naslovna Novo Otkriveni provalnici u župne urede

Otkriveni provalnici u župne urede

375
0

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske, razriješili su više kaznenih djela teških krađa.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, na području grada Orahovica, utvrđeno je da su 21 – godišnjak i 20 – godišnjak,  tijekom mjeseca lipnja i srpnja 2021. godine u više navrata iskoristili odsutnost župnika u mjestu Orahovica i Crnac, te su otuđili novčani iznos veći od 13.000,00 kuna.

Nadalje je utvrđeno kako su na području grada Slatine, 21-godišnjak i 20-godišnjak, također tijekom mjeseca lipnja i srpnja 2021.godine u više navrata iskoristili odsutnost župnika u mjestu Slatina, te su otuđili novčani iznos veći od 8.000,00 kuna.

Također u sklopu istraživanja, utvrđeno je kako su na području Policijske uprave osječko-baranjske, u mjestu Podravska Moslavina također pokušali nasilno ući u prostorije župe, ali neuspješno.

Protiv 21-godišnjaka i 20-godišnjaka slijede posebna izvješća ODO u Virovitici.

PU Virovitičko-podravska

(375)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr